SREĆA, LJUBAV, OSJEĆAJI, ŽIVOT, ILUZIJA? OPET RANT

Opet sam sjela za laptop bez ikakve ideje, samo sa željom za pisanjem.. s toliko ideja da iskreno ne znam o čemu da pišem.. onda sam započela neki random post o proljeću, ali sam se sjetila što mi je jedna osoba rekla neki dan.. 

Zašto živjeti i zašto voljeti? Zato da prođe osjećaj postoji i prođe.. Osoba te povrijedi i ode ili ti nju povrijediš i odeš. Što onda? Koja je poanta te sreće?
Moj odgovor je bio potpuno iskren i to su bile dvije riječi: Ne znam. Često sam znala razmišljati o životu i njegovoj poanti, ali ne toliko o našim osjećajima i zašto su tu? Sreća, bol, ljubav.. Je li to sve iluzija? Iluzija u životu koji će završiti kad tad, pun boli ili sreće, završiti će kakav god bio. 

Kad pomislim na to sve ne shvaćam poantu života ni osjećaja, ali mislim da nikada ni neću shvaćati. Samo znam da želim napraviti što više toga. Isprobati nove stvari, živjeti! Osjećati! Ma koliko bolno bilo, prije bi htjela osjetiti nešto nego biti bezosjećajno stvorenje. Čak i ako je iluzija..
Je li vrijedno svoju sreću oblikovati oko neke osobe?
Naravno da nije, ma koliko ti bilo stalo do te osobe. Naravno da ako vam je stalo do neke osobe i ta osoba je sretna i vi ćete te biti pod utjecajem njihove sreće, a i općenito biti sretni zbog njih, ali.. Svako treba svoj život i svoju sreću, svakoga vesele različite stvari. Ako svoju sreću oblikujete oko neke osobe, što će se dogoditi ako ta osoba ode iz vašega života? Više nećete imati sreće. Zapitajte se sami Je li vrijedno toga?

Lol ovo je sve tako random, ali mislim da će postovi biti takvi od sada jer sam ja sva nekakva random i zbunjena, nadam se samo da će se netko pronaći u ovom mom neredu jer valjda zato bloggam hehe

PETRA♥

Primjedbe